Földkerülő Falinaptár 2020

Drága barátaim!

Idén is készítettem nektek Földkerülő Falinaptárat.

Szuper fotókat sikerült kiválogatnom a naptárhoz, tuti tetszeni fog a végeredmény. Rengeteg munkát tettem bele a termékekbe, s szerettem az alkotás folyamatában benne lenni.

A naptár 12+1 szép fotót tartalmaz (hónapok+borító). A fotók a földkerülő bringás expedícióm alatt készültek, többek között Ekvádorban, Tadzsikisztánban, Ausztráliában és Spanyolországban, stb…

Minden lapra írtam vagy egy rövid inspiráló bölcsességet, vagy egy sztorit, ami az adott fotóval kapcsolatos. A februárhoz például azt írtam, hogy -12 fokban sátoroztunk Ádámmal, amikor Tadzsikisztán Pamir fensíkján bringázgattunk.

Emellett, a 2019-es naptárhoz hasonlóan, “elrejtettem” egy-egy számot minden lapon, a fényképen. A szám azt jelöli, hogy az Expedíció hányadik napján készült a kép. Példuál látod, hogy hányadik nap készült a májusi fotó?

 

 

 

 

 

 

 

A naptár 2 méretben is megvásárolható, s idén 3 darab naptárat Budapesten karácsonyig házhoz viszek, s szupermenő élménybeszámolót is tartok neked és családodnak (Házhoz megy a mikulás).

300x300mm-es 3299 Ft
A3-as (297 x 420mm -magasság x szélesség) 3999 Ft
Házhoz megy a mikulás (Budapest) 12999 Ft

 

A naptárat várhatóan december 16-ától tudod átvenni az átvételi pontoknál (Telekom székház és UP Center (Budapest) és Bajon a szüleimnél), illetve  december 12-étől fogom postázni is Neked.

Fontos: ha postázva kéred, és olyan településen laksz, ahol több posta is van, kérlek, írd bele a megjegyzés rovatba, melyik postán veszed át a naptárat, ugyanis a naptár nem fér be a postaládába, emiatt a postán tudod majd átvenni.

Pénzvisszafizetési garancia! 
Ha nem tetszik a naptár, postázd vissza, s visszafizetem az árát.
Juhéjjj :)

Köszönöm.
Illés Adorján